28 . 03 . 2024

Η Συμμετοχή μας στην School & Office 2024

Το ετήσιο ραντεβού μας στην  Έκθεση School & Office 2024 που πραγματοποιήθηκε για 10η φορά στο M.E.C. Παιανίας από 23 έως 25 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακή ανταπόκριση.

Η Πανελλαδική Έκθεση School & Office αποτελεί τη μοναδική εμπορική διοργάνωση στη χώρα μας που σχετίζεται με τη γραφική ύλη, τα χαρτοσχολικά είδη και τον εξοπλισμό γραφείου, φιλοξενώντας συγχρόνως, όλες τις καινούργιες τάσεις και καινοτομίες του κλάδου.

Στο περίπτερο Β27, σε 165 τ.μ., συναντήσαμε τους αγαπημένους μας συνεργάτες – παλιούς και νέους – από όλη την Ελλάδα, ενισχύσαμε τις συνεργασίες μας, συζητήσαμε τις μελλοντικές μας ενέργειες και συστήσαμε με ενθουσιασμό τις νέες σειρών των πιο δημοφιλών brands της αγοράς: Pilot, Deli, Caran d’Ache, Metron, Miquelrius, Origamo, Kosmos κ.α.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην Αθήνα, δηλώντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας στη Ματαλών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του κλάδου μας και να σας παρέχουμε ποιοτικά best selling προϊόντα και υπηρεσίες. 

BACK TO TOP

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

FOLLOW MATALON
FOLLOW PILOT PEN GREECE
FOLLOW DELI GREECE