200 Χρόνια Νεοελληνικό ΠνεύμαΜε αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, γιορτάζουμε μαζί σας και διοργανώνουμε το διαγωνισμό «200 Χρόνια Νεοελληνικό Πνεύμα», στο πλαίσιο του οποίου 19 νικητές κερδίζουν δώρο αξίας 200€ έκαστος και για τη Σχολική Περίοδο ένας 1 υπερτυχερός κερδίζει δώρο αξίας 1821€ σε προϊόντα των Pilot, Deli και Metron.
 
Τι θα κερδίσω;
Κάθε μήνα κληρώνονται 2 ή 3 νικητές και κερδίζουν δώρο αξίας 200€ έκαστος και για τη Σχολική Περίοδο θα γίνει κλήρωση τον Αύγουστο, όπου 1 υπερτυχερός κερδίζει δώρο αξίας 1821€.
 
Πως μπορώ να πάρω μέρος;
Για κάθε αγορά αξίας 200€ (χωρίς ΦΠΑ) κατοχυρώνεται μια έγκυρη συμμετοχή στην κλήρωση κάθε μήνα. Για τις αγορές αξίας 1821€ (χωρίς ΦΠΑ) εντός των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου κατοχυρώνεται μια έγκυρη συμμετοχή στην κλήρωση Back to School.
 
Μπορώ να συμμετάσχω και στις δύο κληρώσεις;
Ναι, αρκεί να καλύπτονται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις.
 
Μπορώ να συμμετάσχω στις κληρώσεις περισσότερες από μια φορές;
Αυξήστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής των μηνιαίων κληρώσεων, αλλά και ο υπερτυχερός της Back to School εξασφαλίζοντας πολλαπλές έγκυρες συμμετοχής με αγορές 200€ ή 1821€ αντίστοιχα.
 
Ποια είναι η διάρκεια του διαγωνισμού;
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την 01.05.2021 έως και τις 31.12.2021.
 
Πως δηλώνω συμμετοχή;
Συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής και στείλτε τη είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω fax.

Πως θα αναδεικνύονται οι νικητές;
Η ανάδειξη των νικητών θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του www.random.org με όλες τις έγκυρες συμμετοχές. Τα αποτελέσματα των κληρώσεων θα αναρτηθούν στο www.matalon.gr.
 
Πως μπορώ να εξαργυρώσω τα δώρα μου;
Η εξαργύρωση γίνεται σε μελλοντική παραγγελία εντός των επόμενων 2 μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης.
 
Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού