Χορηγία Pilot στο What The Fact!?Η Pilot στηρίζει την επιστήμη και το What The FactΣτο πλαίσιο της ενίσχυσης εκπαιδευτικών ενεργειών, η Ματαλών Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pilot Pen, προχώρησε σε συνεργασία με τον youtuber  Mikeius, ο οποίος φέρνει τη μαγεία της επιστήμης κοντά μας με το What the Fact!?, μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του ελληνικού Youtube.
 
Την Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου συντονιστείτε στο κανάλι Mikeius Official και το πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο της καινούργιας σεζόν  «Το στυλό που αψήφησε τη βαρύτητα» με χορηγό την Pilot Pen Greece.  

Ο Mikeius σπούδασε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ως blogger και το 2011 συνεργάστηκε με το ComedyLab για την πρώτη mainstream εκπομπή στο ελληνικό Internet. Από τότε παράγει περιεχόμενο για το YouTube σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, όπως το «ΜΠΡΑΦ», το «Θάψε το Σενάριο» και «Ο Σκεπτικός Κάφρος». Από το 2017, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας τον παρακολουθούν πίστα χάρη στα άκρως ενδιαφέροντα videos απλοποιημένης και εκλαϊκευμένης επιστήμης της εκπομπής «What the Fact!?»
 
youtube.com/user/MikeiusOfficial