#ΜένουμεΣπίτι - Συνεχίζουμε Online

Στην Ματαλών Α.Ε., υποχρέωση και προτεραιότητα μας είναι να προστατεύουμε τους εργαζόμενους μας, τους συνεργάτες μας, τις οικογένειες τους και το κοινωνικό σύνολο, καθώς και να σας παρέχουμε αδιαλείπτως τις υπηρεσίες μας.

Προσαρμοζόμενοι με τις νέες συνθήκες τόσο στη χώρα μας εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του Covid-19 δρούμε όλοι υπεύθυνα, ακολουθώντας τα μέτρα πρόληψης και εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μας. Παρέχουμε συνεχή παράδοση των προϊόντων προς όλους τους συνεργάτες μας, αλλάζοντας τον τρόπο εργασίας μας.

Εργαζόμαστε από το Σπίτι : Κάθε τμήμα της εταιρείας λειτουργεί ομαλά με προσωπικό ασφαλείας και εργαζόμενο απομακρυσμένα από το σπίτι, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Οι πολυάριθμες συναντήσεις αναβάλλονται.

Ακολουθούμε τα Μέτρα Ασφαλείας: Οι εγκαταστάσεις μας έχουν απολυμανθεί και έχουμε ενισχύσει τις υπηρεσίες καθαριότητας. Δημιουργήσαμε ζώνες εργασίας, ώστε το προσωπικό που απαιτείται να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις να τηρεί τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Είμαστε Δίπλα σας στην Παραγγελία σας:
Οnline Παραγγελία:  Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε 24/7 μέσω του eshop μας ή στέλνοντας την στο info@matalon.gr.
Τηλεφωνική Παραγγελία: Καλέστε μας στο 213 0060 500 καθημερινά 8.00-16.00 και το προσωπικό ασφαλείας μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσει άμεσα.
Επίσκεψη Πωλητή: Οι επισκέψεις των πωλητών μας αναστέλλονται. Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τον πωλητή σας για κάθε ζήτημα. 

Παράδοση Παραγγελίας :Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου δεν εξυπηρετούνται οι παραλαβές των παραγγελιών σας από τις εγκαταστάσεις μας. Οι παραδόσεις γίνονται αποκλειστικά με αποστολή των προϊόντων μέσω ή μεταφορικής εταιρείας.

 
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουμε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε τα εφόδια για ένα καλύτερο αύριο.